Γιατί να φτιάξω σελίδα σε VR ;

Αντίθετα από τις 2D σελίδες μια σελίδα VR μπορεί να συνδυαστεί με πολλές πλατφόρμες και να γίνει εργαλείο για την επιχείρησή σας, γιατί να φτιάξω σελίδα σε VR ;

Στo Jahoo και στο SuperVR η τεχνογνωσία είναι πολύ μεγάλη όσο αφορά την νέα τεχνολογία για VR Worlds και η σελίδα σας θα είναι μοναδική, σίγουρα το μέλλον είναι αυτό αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να δείξετε στους πελάτες σας ότι είστε στο μέλλον, σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που θα σας βρίσκουν σαν καινοτόμο στις διάφορες μηχανές αναζήτησης.

Γιατί σε VR ;

20 εκατομμύρια συσκευές VR από την Meta ( Quest 2 ) στις πωλήσεις του 2022-23 έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως, μια παγκόσμια αγορά που αυξάνεται συνεχώς, η εταιρίες Google, Sony, Meta, apple επενδύουν τεράστια ποσά για να φέρουν το VR στο κόσμο, σε μια παγκόσμια οικονομία πολύ άσχημη ο κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό από μια απλή σελίδα επιχείρησης και όχι μόνο. Με το VR “μπαίνεις” μέσα σε ένα κατάστημα δεν βλέπεις απλές 2D φωτογραφίες των προϊόντων.

Σκεφτείτε πως έχετε ένα μαγαζί που πουλάει παπούτσια και ο χρήστης το επεξεργάζεται ( το βλέπει ) πιάνοντας το ! Σκεφτείτε ότι θέλετε να διοργανώσετε ένα event και βλέπετε μαζί με άλλους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Video από το event ή live !

Σκεφτείτε ότι η υποστήριξή σας δεν είναι ένα ψυχρό email αλλά πραγματικός υπάλληλος ( avatar) που σας μιλά μέσα στο κόσμο και σας εξυπηρετεί με την φωνή του μέσα από το VR κόσμο σας. Εσείς μιλάτε Ελληνικά και μεταφράζεται αυτόματα σε text σε κάποιον πελάτη ”  ξένο ” όχι δεν είναι επιστημονική φαντασία, μπορούμε να το δημιουργήσουμε σήμερα !

Γιατί έχει μεγάλο κόστος το VR ;

Το κόστος μιας σελίδας VR είναι αυξημένο γιατί όλα είναι 3D από το Scan των προιόντων σας μέχρι ολόκληρο τον  VR κόσμο που θα κατασκευαστεί, δεν είναι απλά μια φωτογραφία που γίνεται η επεξεργασία αλλά ένα ολόκληρη κτήριο !

Άλλες τεχνολογίες μπαίνουν στην μέση όπως LIDAR scan που επιτρέπει το Scan του φυσικού σας χώρου, τον καθαρισμό, το optimize και τόσα άλλα που αυξάνουν την εμπειρία του χρήστη σαν να είναι μέσα στο φυσικό σας κατάστημα !

Σε ποια καταστήματα εφαρμόζεται το VR ;

Γιατί να φτιάξω σελίδα σε VR

Η εικονική πραγματικότητα μπορεί να εφαρμοστεί σε :

Επιχειρήσεις κατασκευής σπιτιών, real estate, μηχανολογικές εταιρίες, καταστήματα με συγκεκριμένα προϊόντα όχι πάνω από 30, events – σεμινάρια, ψυχοθεραπευτές – ψυχολόγους, ιατρικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, εκπαίδευση και ότι έχει σχέση με “χώρο” επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι πως μπορούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες τις επιχείρησή σας.

Το metaverse είναι στο Web συνεπώς ακόμα και αν δεν έχετε μάσκα το VR Site σας θα μπορεί να είναι προσβάσιμο με laptop/PC και σε κινητά ! Η Συμβατότητα θα είναι 100% ( χάρη στην τεχνολογία WebXR )

Δείτε εδώ δείγμα από την εταιρία Falieros Moving  η κίνηση γίνεται ή με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο σας ή με τα πλήκτρα W X A D και με το Mouse δοκιμάστε το !

Υπολογίστε το ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ κόστος εδώ ( από το JahooVR) 

Διαβάστε επίσης για τα οφέλη του VR κλικ εδώ

keywords :

virtual reality greece meta quest εικονικοί κόσμοι εικονικός κόσμος ελλάδα γιατί να κατασκευάσω ένα site σε VR κατασκευή σελίδας webxr το πρώτο ελληνικό metaverse